Проект KSE Institute за підтримки Офісу Президента України, Міністерства економіки, Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, Міністерства інфраструктури та Міністерства розвитку громад та територій.

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ПРОЄКТУ «РОСІЯ ЗАПЛАТИТЬ»


1. Загальні положення
1.1. Ця Політика конфіденційності (далі – «Політика») визначає перелік, порядок використання та розкриття третім особам інформації (персональних даних), що збираються проєктом «Росія Заплатить» (далі – «Проєкт») з метою фіксації даних про матеріальну шкоду, завдану внаслідок російської агресії, подальшої оцінки збитків та формування позовів до Російської Федерації у міжнародних судах про їх відшкодування.
1.2. Проєкт визначає власним пріоритетом та зобов'язується захищати і поважати приватність свідків та осіб, які надали інформацію в рамках діяльності Проєкту, не публікувати інформацію про конкретну завдану матеріальну шкоду (руйнування), дотримуватись вимог Закону України «Про захист персональних даних» та інших нормативно-правових актів України в питаннях збору, зберігання та використання інформації (персональних даних).
1.3. Проєкт не збирає особистої інформації з відвідувачів загальнодоступних розділів Веб-сайту Проєкту (далі – «Веб-сайт»).
1.4. Під час реєстрації осіб, що надають інформацію в особистому кабінеті на Веб-сайті, Проєкт збирає персональну інформацію виключно в обсязі, що необхідний для ідентифікації та підтримання звʼязку з метою підтримки контакту й подальшого формування позовів до Російської Федерації у міжнародних судах.
1.5. Проєкт може збирати наступну інформацію про осіб, що надають інформацію:
- прізвище та імʼя;
- фактичну адресу (місцезнаходження);
- адресу електронної пошти, контактний номер телефону.
1.6. Проєкт може також збирати іншу інформацію, необхідну для реалізації його мети, що буде відображено у оновлених версіях даної Політики.
1.7. Окрім цього, особи, що надають інформацію можуть авторизуватись в особистому кабінеті на Веб-сайті через акаунт в соціальних мережах Facebook/Google+. У такому випадку, Проєкт хоча і одержує доступ до всієї видимої інформації, що міститься в акаунті соціальної мережі відповідно до налаштувань конфіденційності, збирає і використовує з акаунтів на Facebook або Google+ виключно прізвище та ім’я, адресу електронної пошти, контактний номер телефону/фактичну адресу (у разі зазначення в акаунті відповідної мережі).
2. Використання інформації
2.1. Проєкт може передавати фото/інформацію про завдані ушкодження, а також контактну інформацію осіб, що надають інформацію виключно представникам органів державної влади (зокрема Офісу Президента України, Міністерству економіки України, іншим органам державної влади), міжнародним судам, інституціям, гуманітарним та громадським організаціям (в тому числі Київській школі економіки), іншим партнерам Проєкту, що сприятимуть формуванню позовів до Російської Федерації у міжнародних судах про відшкодування завданих збитків.
2.2. Проєкт не розкриває і не передає ніяким іншим третім особам персональні дані осіб, що надають інформацію, а також фото/інформацію про завдані ушкодження.
2.3. Інформація, що збирається Проєктом використовується виключно для реалізації мети Проєкту та в обсязі, що необхідний для ідентифікації та підтримання звʼязку з особами, що надають інформацію.
2.4. Проєкт зберігає сувору конфіденційність усієї інформації та персональних даних, запобігає доступу третіх осіб або несанкціонованому доступу до персональних даних, вживає всіх необхідних заходів для захисту персональних даних від неавторизованого доступу, зміни, розкриття чи знищення, зберігає інформацію виключно протягом необхідного для реалізації мети Проєкту терміну.
3. Використання cookie-файлів
3.1. В ході роботи Веб-сайту Проєктом можуть застосовуватися cookie-файли. Такі файли використовуються виключно з метою забезпечення ефективного, швидкого та безпечного функціонування Веб-сайту/особистого кабінету осіб, що надають інформацію. Відвідувачі та особи, що надають інформацію можуть заблокувати, відключити і видалити cookie-файли через відповідний веб-браузер та/або пристрій.
4. Інші положення
4.1. Політика регулярно переглядається та оновлюється Проєктом. Будь-які зміни або доповнення до цієї Політики дійсні виключно після розміщення нової редакції на Веб-сайті.
Logo
Офіс Президента України
Міністерство економіки України
KSE Institute